torsdag 30. april 2009

Carpe diem - grip dagen


God kveld alle sammen! 
Har jeg nettopp kommet hjem fra prestens time. Den aller siste timen jeg skal ha faktisk .. For nå er det bare 3 dager til konfirmasjonen og jeg har ikke skrevet ferdig talen min engang! Har dere noen ideer?  Det er forresten brann kamp her i Bergen nå og godt stemning. Trenger faktisk ikke å se den engang siden jeg bor så nærmt. Hører på jubelen når det blir mål.. wio! 

Image and video hosting by TinyPic
.. Min fine ring med mottoet mitt på! 

Vi blogges! 

11 kommentarer:

hanne :D sa...

Elsker ringene dine! :D Du kan jo bare si; takk for maten, takk for gavene og pengene og tusen takk for de fine talene! sitter virkelig pris på de! Også avslutter vi med en takk for maten sang. hihihihi :D

Frida Kathrin sa...

Benytt sjangsen til å fortelle foreldrene dine og evnt søsken og nær familie hvor mye de betyr :))

Hanne sa...

De ringene var utrolig stilige, med et fint budskap:)

Thea sa...

Skikkelig kule ringer :)

kinehelene sa...

Jeg likte bilde! :D

Anonym sa...

kan jeg spør hva du pleier å spise på en vanlig hverdag og en vanlig helgedag?(eks.frokost:3 skiver. mellom: 1 sjokolade osv) du har drømmekroppen!

Anna Margrete sa...

jeg hadde ikke tale i min konfirmasjon. Jeg angrer litt.

Mia sa...

Dritt ii stikkord og manus og fortell rett fra hjertet hva familien betyrm for deg! Jeg sa bare atkk for maten og gavene, og angrer kjempemasse på det.
Lykke til :)

camilla sa...

Elsker ringen, virkelig!

Marta sa...

du må ihvertfall fortelle slekt, søsken og foreldre at du er glad i dem og at det var fint de kom i konfirmasjonen din og sånn:)

AGNETHE sa...

Du kan jo ønske alle velkommen. Og at du håper alle sammen koser seg, og takke for gaver og at alle sammen kunne komme osv.. :D